Ryhdy Eriarvoisuusguruksi!

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Perehdy taloudelliseen eriarvoisuuteen ja opi kertomaan siitä myös muille!

Järjestämme kenelle tahansa avoimen, ilmaisen koulutuksen 11.5. Helsingissä – tule mukaan!

Kansainvälinen solidaarisuustyö ry. julkaisee huhtikuussa 2019 globaalikasvatusmateriaalin, jonka tarkoituksena on perehdyttää nuoria taloudellisen eriarvoisuuden muuttuviin sävyihin – kiinnittää siis suurin huomio nimenomaan äärimmäiseen rikkauteen ongelmana, siihen miten hyvinvointi ei valu ”alaspäin” vauraimmilta väestönosilta.

Osana globaalikasvatusmateriaalia on myös elämyksellinen pelisimulaatio 1/99%, joka on valmis huhtikuun aikana.

Kv-solidin koulutuksessa opit maailmanpolitiikan yliopistonlehtori, tietokirjailija Teppo Eskelisen avulla taloudellisen eriarvoisuuden perusasiat sekä opit käsittelemään aihetta kriittisestä, tuoreesta näkökulmasta.

Pedagogisessa osuudessa globaalikasvatusmateriaalin tuottaja, Kv-solidin hankekoordinaattori ja yhteisöpedagogi Minna Sumelius perehdyttää sinut eriarvoisuustyöpajan vetäjäksi. Pääset pelaamaan myös aihetta käsittelevää, uunituoretta elämyksellistä pelisimulaatiotamme 1%/99%.

Koulutukseemme osallistuminen on ilmaista ja matkakulut kotimaasta maksetaan. Korvaamisen edellytys on se, että sitoudut vetämään työpajan vähintään kerran joko Kv-solidin vapaaehtoisena tai omassa järjestössäsi/muussa ryhmässä.

Tarjoamme osallistujille kevyen, vegaanisen aterian!

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella viimeistään 6.5.:

https://docs.google.com/forms/d/13mVHhc6YlW0erSln_5GCzsl8F6_rmtGEKTmfer1Fokc/edit

Jos sinulla on ongelmia lomakkeen kanssa, laita sähköpostitse nimesi, tieto siitä tarvitsetko matkakulujen korvausta ja jos tarvitset, mistä sekä kerro mahdollinen erikoisruokavaliosi. Lähetä nämä osoitteeseen minna@kvsolidarisuustyo.fi.